gatim cu beko

This entry was posted on 19/09/2010 under amestecat. Written by:

Stiu sintagma aceea care spune ca mancam ca sa traim nu traim ca sa mancam. Dar o mancare bine gatita place oricui si oricand, chiar daca e foarte mofturos. Ca lucrurile sa mearga repede si bine in bucataria ta trebuie sa ai ajutoare de nadejde, toate la indemana si de cea mai buna calitate.
De ce sa nu il lasi pe Beko sa fie ajutorul tau ? Ai zice ca un fabricant de electrocasnice are un site de prezentare unde sunt aratate produsele, caracteristicile, preturile si de unde sa le cumperi.
Ei bine, Beko e diferit si lanseaza site-ul www.gatesti-ingenios.ro adica locul care te invata si cum sa folosesti cu adevarat ceea ce tocmai ai cumparat de la ei.
Ce ai zice daca la pranz (acasa evident, nu discutam aici de pranzuri corporatiste 🙂 ) ai gasi pe masa reteta asta: “pui cu chimen dulce gatit in hartie cu morcovi vichy” ? Numai cand ii citesti numele si iti lasa gura apa, nu ?

PS: Daca skill-urile tale culinare depasesc stadiul de un ceai si cartofi prajiti, de ce nu participi si la concursul de retete ? N-ai avea nimic de pierdut, te asigur. Succes !3 Comments to “gatim cu beko”

  1. Frumoasa idee. Numa cand ii vezi pe cei din pozele de pe siteul beko iti vine sa faci mancare:)

  2. Numai asa iti pastrezi clientii si totodata poti atrage mai multi, o idee foarte buna a celor de la Beko

  3. Am vreo doua retete cu care as putea participa!Multumesc!