gandim cu capul nostru ?

This entry was posted on 28/03/2011 under amestecat. Written by:

Un preot din Calarasi a omorat o femeie pe trecerea de pietoni. Proces, judecata, si-a luat cu suspendare. Stirea apare pe Realitatea si bloage. Un inteligent vine si comenteaza:

Care este faza cu justitia basesciana ? Pai Basescu le-a scris judecatorilor aia hotararea de sedinta, care se vede de la o posta ca e cu cantec ?
S-a dus presedintele in sala de judecata si le-a spus “parintele e un om deosebit, sa-l iertam !” ?
Sau cumva preotul si familia au facut trafic de influenta ca sa fie scape si i-au infundat pe aia de bani, cadouri, curcani, miei, caltabosi si alte alea ? Sau mai precis aia au fost niste fomisti, l-au prins pe asta la inghesuiala si s-au apucat de muls ?
Hai sa mergem pe varianta 2 si sa nu mai aruncam in capul unui singur om toate nenorocirile tarii asteia, cred ca mai bine de jumatate ni le facem singuri cu mana noastra. Din lacomie, din prostie, din neatentie, din orgoliu sau mai stiu eu ce. E o solutie comoda sa nu gandim si sa aruncam pisica intr-o singura curte, chiar daca ea se cheama palatul Cotroceni.
Pe aia care iau bani pentru comentarii idioate pe forumuri, bloguri, site-uri de stiri ii inteleg, sunt postaci si, chiar daca nu cad in capcane, din asta traiesc. Dar ce ne facem cu aia care chiar cred in ceea ce spun ??3 Comments to “gandim cu capul nostru ?”

  1. Ana says:

    Ideea e ca era vinovat si a scapat…de ce?

  2. Mihai says:

    @Ana: tehnic nu a scapat ca si-a luat pedeapsa si va fi mentionata probabil in cazier, dar practic nu va face nici o zi de inchisoare.

  3. tatuca Basescu…el Dumnezeu si Dracu conduc globul ROmanesc:))