fundatura

This entry was posted on 15/01/2012 under experiente. Written by:

Dupa ce am mers in cateva locatii absolut necunoscute ghidat cu precizie de duo-ul HTC & iGO, uite ca de data asta a dat gres.

Evident  ca nu partea hardware a dat gres si hartile atasate partii software. Undeva, cineva, din neatentie sau graba, a tras o linie continua pe hartile Google continuund strada Mihai Eminescu ca si cum ar fi absolut circulabila. Pe Wikimapia e(ra) la fel, asa ca eroarea s-a propagat foarte usor si la device-urile care folosesc iGO.

Va dati seama ce ochi am facut cand, vrand sa urc la cetatea Brasov, am dat cu ochii de peisajul din imagine. Asa ca Sandel a facut stanga imprejur prin manevra 5-miscari, s-a parcat si la cetate am ajuns, cum era si normal de prima oara, pe jos. 🙂

Data viitoare pastrati-va umorul si calmul, surprizele va pot paste la orice pas… fotografiati-le!11 Comments to “fundatura”

 1. Ceasuri says:

  Cu siguranta,vom mai aveea ocazia sa mai vedem cateva poze:D.Folosesti IGO,nu stii este valabil pentru mai multe telefoane cu sistem de operare Android?

 2. Bijuterii says:

  La cata munca este necesara realizarii unei astfel de aplicatii,pot spune ca nu ma mira unele buguri,care da o notorietate proasta dupa mine,dar putem sarii cu vederea

 3. Noni says:

  O chestie din asta am patit in grecia, am mers pe un drum pe care pe toate hartile si pe hartie si GPs era trecut pe autostrada, am mers vreo 100 de km pe acest drum care era ca un fel de drum national de la noi , dar pentru care am si platit ca sa intru vreo 5 euro, la un moment era blocat nu se construise mai departe si nu puteam ajunge la destinatie decat pe un drum forestier, dar pe GPS imi arata ca si cum autostrada era construita si functionala

 4. Noni says:

  PS: Si am platit taxa de autostrada din nou cu vreo 2 km inainte sa dispara autostrada

 5. Cel mai bine e sa te confrunti putin si cu harta reala inainte de a alege drumul indicat de GPS. Sau, sa vizualizezi traseul per ansambu, cu putina atentie iti dai seama daca drumul e accesibil sau nu.
  Orice soft are erori

 6. Giani says:

  Hartile sunt greu de facut, e normal sa mai apara si bug-uri. iGO impreuna cu o navigatie solida fac echipa buna!

 7. Alina says:

  Foarte tare !! se poate intampla oricui

 8. cu google se poate orice :))) nu -ati vazut cate a facut noua politica a lor

 9. Am mai intalnit si in alta tara o astfel de eroare. Mi se pare totusi prea de tot ca un asa sistem sa iti gaseasca pana si la ultima treapta.

  Deschide ochi si mergi mai departe.

 10. Mihai says:

  @Dieta Dunkan: Ai putea sa precizezi in ce tara, te rog? Macar asa, informativ. Oricum multumesc pentru sfatul dat, am sa tin cont de el in viata de zi cu zi, de azi inainte. 🙂

 11. Laurentiu says:

  De cele mai multe ori nu sunt binevenite astfel de ‘surprize’ 😀 Un update de harti si cred ca problema se rezolva, cel putin pentru viitor.