fun

This entry was posted on 30/12/2011 under experiente. Written by:

Eu mi-am invatat lectia cu proiectoarele de ceata, nu vreau sa comentez mai mult. Pentru altii insa, lectia vine de pe strada, de la autocolantul masinii din fata lor  🙂16 Comments to “fun”

 1. mihaela @jaluzele exterioare says:

  :)) Sa stii! Eu imi voi pune un banner: numai IDIOTII imi lovesc masina” Sa vad dc o mai gasesc zgariata dimineata cand plec la munca :))

 2. :)):)):)))…hai ca asta chiar e tare….

 3. Tasia says:

  Noi, cei de la Ploiesti, suntem plin de umor si de invataminte! :))

 4. Ceasuri says:

  Fiecare trebuie sa invete de undeva,Corect?Dar asa cum ai spus @Tasia un pic de umor nu strica,si la voi la Ploiesti este destul,mai cunosc pe cineva de acolo si cam la fel sta treaba.

 5. Electronice says:

  Cata ingeniozitate pe unii in a preda cursuri:)).

 6. Ela says:

  :)) Touche!

 7. hmm interesant :)) si daca se gaseste cu unul care are proiectoare si ii vede mesajul :))

 8. roberth says:

  Probabil ca l-a vazut pe Becali in trafic. Cred mai cioban este acela care isi scrie tot felul de slogane pe luneta. No ofence.

 9. Edi says:

  :)) Super tare si adevarat mesajul, dar cele mai mari greseli in trafic le fac tot ce cu PH la numar.

 10. Laurentiu says:

  Umor la cote maxime. Sper sa nu se gaseasca unul dintre cei ‘amintiti’ pe autocolant care sa si reactioneze cum nu trebuie :))

 11. Pezo says:

  funny de tot mesajul, imi aduce aminte de unul cu trabant, care avea un sticker cu “nu mai claxona, incerc sa pedalez cat se poate de repede” =))

 12. Sire says:

  Foarte adevarat mesajul :)) grats

 13. Noni says:

  A fi cioban nu este o rusine, nu trebuiesc jigniti ciobanii, unii sunt chiar f inteligenti. Eu daca as fi cioban (cred caundeva prin spita 4 au fost si ciobani in neamul meu) l-as da in judecata.

 14. Oana says:

  Pai e normal zici ca ciobani nu sunt tot oameni alti comenteaza de ciobani si poate ei cauta fier vechi ..:| nu este o rusine sa fi cioban este placut cand esti batran…

 15. Bogdan says:

  Nu am vrut sa jignesc ciobanii adevarati, dar trebuia gasit un limbaj adecvat care sa poata fi inteles de cei in cauza. Mesajul initial a fost “Numai ciobanii FOLOSESTE proiectoarele…… Iar luneta masinii este un excelent canal de mediatizare a unei idei, care ajunge fix unde trebuie. Mi-as dori sa-l schimb saptamana viitoare cu : “MONARHIA SALVEAZA ROMANIA”

 16. oferte bulgaria all inclusive says:

  buna asta :)) si totusi daca am proiectoarele legate pe direct cu farurile ?