forta comunitatii #3

This entry was posted on 13/06/2012 under amestecat. Written by:

Si inca un an trecut, atat in calendar cat si in “rontaiala”. Calculatoarele mai vechi si consumatoare de curent au trecut in regim low, acum calculeaza o mica perioada de timp zilnic, cat sa raporteze la timp fiecare task incredintat. Mr.Toshiba isi traieste cea de-a doua tinerete la noul sau stapan, sper multumit de performantele sale. Pe cooler a luat loc acum un Lenovo cu i5, dedicat special numai pentru aceste operatiuni.

Merge pe 80% din capacitate, aproape 16 ore pe zi si rezultatele s-au cunoscut din prima zi. Numarul de task-uri rezolvate in 24 ore a sarit de la maximum 8 la maximum 30. Astfel am putut prelua sarcinile celorlalti consumatori si nu numai atat. Statistica in momentul postarii arata cam asa, sincer sunt tare mandru de ea:

Daca vrei sa stii mai mult despre World Community Grid ai in partea dreapta un banner, click cu incredere pe el. E doar de informare, nu are nicio legatura cu sistemele de afiliere, te astept in echipa noastra. 🙂13 Comments to “forta comunitatii #3”

 1. Ana- says:

  eu cand imi va muri pcul renunt nu-l mai upgradez simi iau laptop

 2. Jocuri Fotbal says:

  Sunt scumpe ca dracu ssd-urile, cel putin pentru mine! Mai astept cateva luni sau 1 an 2 sa se mai ieftineasca pana sa imi cumpar unul!

 3. Eu astept un cupon mai grasut de la profitshare si o sa imi iau unul!

 4. Serban says:

  @ Jocuri: Sunt scumpe insa sunt si al naibii de bune..au o viteza de executie mult peste hdd-uri 🙂

 5. Yamasha says:

  Sper sa imi iau si eu un hard bun si un SSD, dar mai dureaza, momentan ma chinui cu asta pe care-l am…

 6. Jucarii copii says:

  Eu zic ca se merita..mai ales ca este o investitie pe un termen destul de lung..

 7. Laurentiu says:

  Am un ssd si se comporta minunat..nu mi-am permis decat unul de 128 de GB insa este genial, mie imi ajunge!

 8. Rca ieftin says:

  Decat sa iti iei unul ieftin si sa dai banii pe el de 5 ori..mai bine dai o data si bine!:)

 9. Eu nu ma arunc de acum…astept sa se mai ieftineasca …:(

 10. Eu am ..si momentan chiar merge ok!:) sa vedem ce va fii pe viitor!

 11. Telefoane de vanzare says:

  hmm daca ar fi sa stam mereu sa asteptam sa se ieftineasca su etc nu o sa ajungem niciodata sa cumparam,mai ales ca tehnologia avanseaza pe zi ce trece si or sa apara unele lucruri mult mai scumpe

 12. Este interesant conceptul asta in care iti pui la dispozitie resursele calculatorului personal si le pot folosi alti utilizatori. Dar, chit ca si eu la randul meu as putea face acest lucru, ceva romanesc din mine nu ma lasa. Adica, de ce sa se foloseasca unii de resursele mele cand eu doar o data pe luna am nevoie de ceva de la ei?

 13. Mihai says:

  #Fetele norocoase: intelegerea ta este gresita cred. Resursele de calcul nu sunt folosite de alti utilizatori. Resursa pusa la dispozitie este, de fapt, puterea sutelor de mii de procesoare, ele ajuta la efectuarea unor calcule matematice complexe, solicitate in cadrul fiecarui proiect participant. Cei care contribuie la aceste proiecte, oameni ca mine si ca tine, nu primesc nimic din acesta putere de calcul. Suntem voluntari care doneaza resurse, atat.