For those about to ROCK…We salute you !

This entry was posted on 16/05/2010 under experiente. Written by:

In seara asta am vazut un concert extraordinar. AC/DC au fost senzationali.6 Comments to “For those about to ROCK…We salute you !”

 1. ana says:

  Am auzit ca fost grozav! Imi pare rau ca n-am fost acolo.

 2. Mihai says:

  @disable: asteptam o cronica completa ! 🙂

 3. disable says:

  Mihai, din pacate nu prea pot descrie in cuvinte. Sa o luam pe scurt: pentru ca nu prea sunt fan trash metal, nu am fost si la trupa Down care a deschis seara. Am ajuns la timp pentru IRIS, care a incalzit atmosfera, toata lumea a cantat cu ei melodiile cunoscute. Si incet, incet s-a facut seara, cele trei ecrane imense au inceput sa palpaie, pe cel pricipal un tren de indrepta spre public si intr-un final intr-o explozie de lumini a rasarit din spatele ecranului o locomotiva. Si da, au intrat legendele: Buna seara Bucuresti ! Au inceput cu o melodie de pe albumul pe care il promoveaza acum… si ajungem la a 3 piesa: Back in Black deja eram electrizati, incet incet au curs piese noi si piesele cunoscute. Angus ne-a incantat cu un solo senzational de vreo 15 minute. Demult nu am mai vazut copii, adulti si batrani asa de fericiti :). Sunetul a fost senzational. Iar baietii sunt tot in forma. Bravo lor. Le multumim pentru un show extraordinar.

 4. Raluca says:

  Genial! Imi pare foarte rau ca nu am ajuns, mai ales ca am vazut seara ca aveam o invitatie rezervata de care nu aflasem in timp util. Cat ghinion sa ai?! Oricum am auzit numai de bine, mi-ar fi placut sa vin sa fac o comparatie intre atmosfera de aici si cea de la Rolling Stones… 🙂

 5. disable says:

  @ Raluca:Pacat ca nu ai profitat de acea invitatie. Avand in vedere ca am fost si la Rolling Stones pot sa iti spun ca AC/DC au fost mai buni. Si aici nu ma refer la muzica, imi plac amandoua formatiile foarte mult si nu vreau sa fac comparatie, ci la cum a sunat, cum s-au prezentat.

 6. mihai says:

  Superb! Fantastic! Eclatant! Atmosfera incredibila,interpretare deosebita! Absolut splendid acest eveniment!