foarte scurt

This entry was posted on 13/12/2010 under lecturi. Written by:

Dacă ai mintea odihnită şi 1 ora la dispoziţie, zic să citeşti părerea lui Alex Mihaileanu despre Statul-Social în cele două articole ale sale (primul şi al doilea). Vă recomand foarte călduros să citiţi absolut toate comentariile. Şi dacă după tot exerciţiul ăsta intelectual nu vă vine să vă urcaţi în avion şi să vă duceţi mâncând nori din ţara asta să nu îmi ziceţi mie pe nume.3 Comments to “foarte scurt”

 1. ceasuri says:

  Chiar e bun articolul, si este adevarat, mai ales ca majoritatea oamenilor stiu sa aduca acuze fara sa gandeasca logic si fara sa aiba argumente. Viata in Romania este foarte scumpa. Mai lejer traiesti in Africa!

 2. Mihai de Berceni says:

  Articol plin de subiectivism. Autorul isi prezinta frustrarile din scoala. E incapabil sa inteleaga ca scoala generala in primul rand, apoi liceul, reprezinta niste rampe de lansare, de unde iti alegi directia catre care vei pleca. Cum poti sa iti dai seama daca ai atractie spre muzica, daca zici din prima ca e inutil sa o inveti, ca ti-a zis tac-tu ca te faci fizician la NASA?
  Atitudinea din articol nu face decat sa-i provoace trafic pe blog, adica sa-l stie lumea si poate candva sa castige si un banut din reclame. Sa-l puna la pensie.

 3. Laptopuri roz says:

  Tara aceasta nu mai ofera motive ca sa ramai aici. In Romania viitorul suna straniu. Pana si spetranta a murit.