fapte bune

This entry was posted on 11/12/2010 under altii.... Written by:

Te stiu ca esti un bun samaritean in toate anotimpurile. In Decembrie cu atat mai mult, ca sunt sarbatori, iti spui ca trebuie sa fi mai bun, mai omenos si toate cele. Ai vrea sa faci fapte bune si nu stii cum.

Le poti face chiar atunci cand te plimbi cu carutul pe la cumparaturi. Daca esti fan al produselor Vel Pitar sunt convins ca ai cumparat cel putin odata paine feliata French Toast. Pe varianta Clasic am observat ca producatorul a inscris un cod unic, probabil sunt si pe altele. Acela este mijlocul tau prin care poti dona o felie de paine la fiecare pachet cumparat. Stiu ca este putin, dar sunt unii care nici pe aceasta nu o au.

Dupa ce ai cumparat produsul mergi si iti faci un cont pe portalul Imparte.ro, tot o initiativa Vel Pitar. Completezi cu datele personale si esti in contul tau. Butonul mare Doneaza este foarte vizibil, nu ramane decat sa il apesi. Portalul oferta patru tipuri de donatii: doneaza o felie de paine, doneaza bani, doneaza obiecte si doneaza sange.

O sa alegi in acest caz primul link. Mai sunt trei pasi de urmat: primul in care alegi cazul (o sa vezi acolo o lista de institutii inscrise in program), al doilea in care introduci codul de pe pachet si ultimul in care validezi donatia din contul tau de email (cel declarat la incriere). Nu cred ca este foarte complicat si nu ar trebui decat sa va ganditi la gustul unei tartine cu unt si gem alaturi de o cana de lapte. Puteti sa preparatI cuiva micul dejun, de la un click distanta – sunt sigur ca va fi recunoscator.4 Comments to “fapte bune”

  1. forever young says:

    initiative laudabile, mai ales acum in prag de sarbatori…

  2. Mihai de Berceni says:

    De la fiecare dupa posibilitati, fiecaruia dupa nevoi.:)
    Statul trebuie sa asigure protectia sociala a celor care au intr-adevar nevoie si sa creeze conditiile unei piete a muncii care sa absoarba resursa existenta. Cam cum e in Suedia. Da’ ce stie suedejii…