educatie cu bata

This entry was posted on 03/04/2011 under experiente. Written by:

Privind la o fotografie poti da mai multe interpretari, adesea opuse ca inteles. De exemplu, cea din stanga facuta astazi la Selgros Ploiesti. Hai sa nu mergem pe varianta click/libertatea care ar spune “Conducerea magazinului a decis sa ingradeasca accesul persoanelor cu dezabilitati la facilitatile de parcare special create pentru ele.
Eu cred ca este o interpretare total eronata. Dupa cum stim conationalii nostri nu iubesc mersul pe jos si ar fi in stare, daca s-ar putea, sa parcheze masina direct in zona caselor de marcat.
Si cum locurile acestea speciale de parcare sunt foarte aproape de intrare de ce sa ramana goale, ca doar noi stim ca nu este o problema daca parcam pe ele. Nimeni nu ne spune nimic, nu suferim vreo repercursiune, poate se mai trezeste vreun blogger sa ne faca o poza si astfel devenim persoana “publica”.
Asa ca oamenii de la Selgros au hotarat sa intinda un lant de marcare, care sa fie mai evident si mai sugestiv decat semnul desenat cu vopsea pe astfalt. Nu se vede foarte bine in fotografie dar, odata dat jos, incape lejer un autoturism sau chiar un van.
Pentru ca noi nu stim decat lectia lui “interzis“, pe cea a politetii trebuie sa o invatam cu bata.2 Comments to “educatie cu bata”

  1. Ana says:

    ce prostie in loc sa le lase libere, le ingradesc.

  2. disable says:

    Sincer sa fiu eu as angaja o gasca de batausi sa ii ologeasca pe cei care parcheaza acolo ca sa beneficieze cu adevarat de acele locuri.