e-Mag iti da inapoi 5%

This entry was posted on 02/07/2010 under amestecat. Written by:

Care este inovatia promotiei ? Pentru orice comanda din perioada 01 – 31 Iulie poti solicita un discount de 5%. Simplu, nu ? Sau in termeni de marketing suna asa:

Incepand cu 1 iulie, pentru toate facturile emise si platite aveti la dispozitie o procedura simpla prin care puteti sa va recuperati 5% din pretul produselor achizitionate. Completati Formularul de solicitare 5% diferenta TVA cu datele facturii pe care tocmai ati platit-o si veti primi pe loc un voucher de cumparaturi egal cu 5% din valoarea achizitiilor facute. Voucherele sunt transmisibile si pot fi folosite oricand in urmatoarele 6 luni de la emitere, se pot cumula, singura conditie este sa fie folosite intr-o comanda viitoare de cel putin 300 Ron. Facilitatea de recuperare a 5% din valoarea facturilor va fi oferita pentru facturile emise intre 1 – 31 iulie 2010.

V-am convins ? 🙂7 Comments to “e-Mag iti da inapoi 5%”

 1. tva-ul a crescut cu 5% dar in pretul produsului inseamna o crestere maI mica de 5%, 4 si ceva. oricum au trecut vremurile cand emagul avea cele mai bune preturi, au de unde sa mai scada. una peste alta e o treaba buna cu care cred ca o sa atraga clienti

 2. Bogdan C says:

  Mi se pare o idee foarte buna de marketing. As fi curios sa aflu cat de mult a influentat vanzarile…

 3. Mihai says:

  @Bogdan C: Un lucru e sigur: i-a protejat cat de cat de scadere. Acu’ fie vorba intre noi, cine vrea sa isi ia un sistem de 8000 lei, nu se mai uita la ~ 300 lei crestere de TVA.

 4. Bogdan C says:

  @ Mihai
  Eu cred ca romanul e atent la chestiile astea: nu se uita la bani, daca e vorba de lucruri gratis:))(ma rog in cazul nostru e vorba de o reducere:) )

 5. directorweb says:

  si daca vrei sa faci o comanda mai mica de 300 ron ?nuti mai da nik inapoi

 6. Mihai says:

  @directorweb: din pacate se pare ca nu, astea fiind conditiile promotiei.