e-Mag iti da inapoi 5%

This entry was posted on 02/08/2010 under amestecat. Written by:

In caz ca ai ratat promotia asta, te poti relaxa. Ea s-a prelungit si in luna August 2010. Happy shopping ! 😀6 Comments to “e-Mag iti da inapoi 5%”

 1. CaliVita says:

  E un alt mod de a mai vinde ceva, de fapt ei nu iti dau 5% ci mult mai putin

 2. Mihai says:

  @CaliVita: Nu sunt un fan special al emag, dar te rog reciteste regulamentul promotiei disponibil aici. Acei 5% sunt chiar 5%, numai pentru firme este un pic dezavantajos, procentul este aplicabil la valoarea totala a facturii.

 3. disable says:

  Credeam ca au prelungit oferta cu preturi gresite (mai mici), care li s-a intamplat acum cateva zile 🙂

 4. tutoriale says:

  da iti da 5% dar doar daca comanda este mai mare de 300 ron.la 300 ron lor le convine sa dea 5 % inapoi.

 5. Mihai says:

  @disable: n-ai citit pe blogul lor ca au onorat comenzile alea de LCD-uri de 100 lei … au avut pierderi de ~ 100.000 Euros, i-au trecut pe publicitate. Cred ca a fost mai reusita promotia asta decat aceea de Anul Nou cand le-au picat serverele de cata cerere a fost. 🙂
  @tutoriale: era de asteptat sa fixeze un plafon de la care se face discountul. Daca ar fi fost 100 lei sa zicem nu cred ca s-ar fi justificat si nici pe tine ca si cumparator nu te-ar fi ajutat prea mult. Probabil pe noi ne-ar incanta foarte mult discount-uri de 30-40%, dar sa ne gandim ca orice procent cat de mine ne salveaza o parte din banii din buzunar (multi-putini).

 6. tutoriale says:

  chestia cu preturile gresite , eu zic ca a fost e chestie de marketing , a aparut la stiri si e multe site-uri importante aceasta “greseala”.si-au facut multa reclama la magazinul lor.
  @mihai ai dreptate cu discontul , la 300 ron 5 % inseamna ceva , dar la 100 nu prea. :d