dupa niste ani

This entry was posted on 17/01/2010 under altii.... Written by:

Camil, cu postul lui, m-a inspirat si mi-a adus aerul vremurilor de acum 20 ani. Douazeci, pare putin. Sau poate extrem de mult. Cate s-au intamplat in viata voastra in astia 20 ani ?? Pot sa pun pariu ca foarte, foarte multe. Ma intrebam ce s-ar fi intamplat daca in faimosul Studio 4 n-ar fi ajuns atunci dl. Iliescu. Cum ar fi arata cotidianul nostru de azi fara framantarile, urcusurile si coborasurile, traite de noi toti. Departe de mine de a fi adeptul omului-stat; chiar in pozitia cea mai inalta sunt parghii si mijloace limitate. Dar acel om poate gandi, se poate inconjura de oameni inteligenti (si nu numai de fripturisti), poate da o “cale-conducatoare”. Suna demagogic, dar daca stam si ne gandim foarte adanc o sa vedem ca lucrurile cam asa ar trebui sa stea.

Pana la urma cat de importanta a fost puterea pentru dl. Iliescu ? Suficient de importanta ca sa ne sacrifice pe noi toti ? Sunt curios sa stiu daca atunci cand se uita in urma – la varsta dansului cam te uiti – ce ii spune constiinta ? “Ai facut bine – n-ai facut bine ?”. Cui mai pasa dupa 20 ani ?

P.S.: Si ca sa vedeti ca “tehnologia” ne prinde din urma, o sa gasiti google adsense pe blogul fostului presedinte. Ce-o fi facand cu cec-urile Google ? Le doneaza pentru cauze umanitare ?? 😀4 Comments to “dupa niste ani”

 1. Emil says:

  Nu cred ca are constiinta ca sa isi spuna intrebarea din articolul tau. A fost educat la Moscova sa nu ii pese si sa urmeze o cale – un model. Anticipezi cine se afla la mare pret in vremea acea? Un alt lider care pentru putere a sacrificat milioane de oameni fara remuscare.
  .-= Emil´s last blog ..Allview T1 Vision – un touch dual-sim cu multe funcţii la un preţ modic =-.

 2. Mihai says:

  Am stat si m-am gandit (iara mi se intampla asta) la commnetul tau. Nu pot sa spun decat: ai dreptate. Din pacate.

 3. Daniel says:

  Anul asta implinesc 40 de ani, deci cam jumi-juma inainte si dupa “revolutie”.
  Chiar daca unii sunt nostalgici, prefer sa traiesc in prezent si sa nu-mi amintesc de cozi, cartele, intuneric, mizerie, frica si altele din acea perioada.
  Probabil multi sunt nostalgici si le pare rau nu dupa comunism, ci dupa anii aceia in care erau tineri.
  Mie imi pare rau doar pentru neputinta noastra de a creste mai mult in acesti 20 de ani.
  .-= Daniel´s last blog ..Cand informatia este gratis, ignoranta costa!!! =-.