doctorii din viaţa noastră

This entry was posted on 28/02/2011 under altii.... Written by:

Din seria “din viața noastră” avem astăzi o poveste cu medici, pietre, ceaiuri și multe, multe drumuri. Povestea lui Cristian Gheorghe, în lupta sa cu medicina românească:

<< În primele zile ale acestui an, m-am procopsit cu piatră la glanda salivară dreaptă. Știu, mulți dintre voi se miră cum poate apărea piatră tocmai acolo, dar vă spun eu: se poate. Nu mă întrebați de la ce, că nu știu să vă zic, dar am auzit diverse păreri: unii spun că de la apa minerală băută în exces, alții (prieteni buni) mi-au zis că așa-mi trebuie dacă salivez prea mult la bunătățile lui tanti Jeni. În fine, eu aș miza mai mult pe prima variantă, deși cea de a doua ar fi mai evidentă, ținând cont de îndeletnicirile mele din ultima vreme. La început am crezut că este o afecțiune a urechii drepte, durerea apărând în zona aceea…>>

citeste mai departe aici.

Înainte de a continua lectura am să te rog să citești tot-tot, chiar dacă este un post lung, este unul foarte detaliat. Dar mai alesmergi și în secțiunea de comentarii, Cristian ne aduce câteva precizări importante.