degete si alte povestiri fantastice

This entry was posted on 19/11/2011 under lecturi. Written by:

Pe frigul asta (si inca n-a nins!) ce poti face seara tarziu? Daca vrei sa faci o pauza de la serialele favorite, hai sa citesti ceva.

Cand ai citit ultima oara ceva de un autor roman? Nu cred ca e chiar asa de mult, nu? “Degete si alte povestiri fantastice” recunosc ca am primit-o cadou, un cadou neasteptat trimis prin email de catre cei de la ebookdeals.ro. Cine sunt ei? E un site dezvoltat de Kindle Romania, in curand vom avea surprize foarte placute aici in materie de ebooks.

Marian Coman aduna in 4 povestioare actiuni foarte dense si realiste, acuratetea descrierii situatiilor si trairilor este excelenta, fiecare din cele patru s-ar putea desprinde in cate un roman de sine statator. Povesti din celalalt regim sau de acum multe sute de ani te vor tine cu sufletul la gura si vei avea o singura dezamagire: firul actiunii se termina si tot ai mai vrea.

Pe Amazon este postata numai editia in limba engleza si costa 3,44US$. Enjoy.13 Comments to “degete si alte povestiri fantastice”

 1. Laurentiu says:

  Pacat ca nu o regasim si in lb romana, sau nu pe amazon. Pretul este, de altfel, unul foarte decent, insa de fiecare data cand am incercat sa citesc ceva in engleza, mi-au dat batai de cap unele expresii mai putin uzuale.

 2. Mihai says:

  @Laurentiu: o gasesti pe site-ul celor de la ebookdeal.ro.

 3. Pana la 90% discount la carti.. mai.. nu suna rau ce sa zic 😀

 4. Acest articol e ca un fel de invitatie la citit … pentru foarte multi acest lucru este necesar.

 5. Daniela says:

  Discounturile pentru carti au ajuns sa fie atat de mari pentru ca lumea nu mai este interesata sa cumpere carti … prefera sa citeasca pe internet … doar ca asta nu ne va imbunatati cultura prea mult.

 6. Suna interesant cartea, cred ac am sa o cumpar si eu….

 7. Dany says:

  Intr-adevar editiile printate ale cartilor nu mai sunt la mare cautare de aceea se aplica si reduceri atat de mari.Putini romani mai au biblioteci ticsite cu carti…

 8. Laurentiu says:

  @ Mihai: mersi frumos pentru pont. am lasat comanda, sper ca pana luni sa ma contacteze (dat fiind faptul ca in weekend nu cred ca se lucreaza).

 9. Ela says:

  Suna interesant, cred ca este genul meu de carte. In librarii nu se gaseste?

 10. cura de slabire says:

  o sa caut si eu cartea, daca tu spui ca e interesanta:)

 11. hmm interesanta cartea poate o cumpar 😛

 12. Bijuterii says:

  Multumesc,am sa o iau si eu si asa am cam ramas in pana de idei,si sa ma pun sa citesc asa carti…..macar asta stiu ca este recomandata de tine

 13. Electronice says:

  Din pacate nu sunt un fan al cititului,dar mai deschid cartii din cand in cand,fie din plictiseala,fie din simplul fapt de a nu ma uita la TV