De prin arhive.

This entry was posted on 14/07/2015 under amestecat. Written by:

Scotocilă și-a băgat nasul prin arhivele anilor trecuți și ia uite ce a găsit:

Premierul a promis ca în trei ani autostrada va fi gata. „Daca nu este gata pana in 2016, nu mai candidez. Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova”, a spus Ponta la Realitatea TV.

Aceasta aparea in presa locala la 19 Februarie 2013.

Adica acum doi ani si mai bine, intre timp “proiectul” a picat, i-a luat locul un altul (Pitesti-Sibiu), Victor Viorel Ponta are ceva probleme cu justitia, nici presedinte de partid nu prea mai este, doar un pic prim ministru. Cat o mai fi.

Pe demagogie, vorbe si minciuni am pierdut niste ani, ani buni, sansa de a merge pe autostrada de la Constanta la Calais, in Franta, nu se materializeaza deloc. Multumim Victor Viorel Ponta, multumim Ion Iliescu, multumim Adrian Nastase si, in curand, multumim Rovana Plumb (inginera care a trecut din pozitia de stagiar fix in aceea de director comercial, anii tulburi ’90),

6 Comments to “De prin arhive.”

 1. Bianca says:

  Si cineva se asteapta ca Ponta sa demisioneze acum, cand mai are de muscat din acest ciolan cu care nu se va mai intalni niciodata? Inca 2-3 contracte obscure si o sa se retraga…

 2. Stefan says:

  La capitolul autostrazi stam prost din vina tuturor politicienilor, din pacate la noi guvernarea se face numai cu interes electoral si nu este gandita pe termen lung.

 3. alexandra says:

  Deja nu mai este o noutate ca minte precum respira. Si vechiul coleg de coalitie, Crin a zis ca se lasa de politica si apoi a dat-o cotita. In final Ponta va avea soarta lui Crin ca intotdeauna va aparea unul mai ambitios gata sa-ti ia locul caldut.

 4. jobmed says:

  asta cu autdelicatostrzile in romania e un subiect foarte… bani mancati din buzunarul cetatenilor

 5. codvali says:

  Un articol foarte bun !! Bravo !!

 6. Adriana says:

  Asta este Romania zilellor noastre