d’ale lui oprescu

This entry was posted on 29/04/2011 under experiente. Written by:

Oprescu, Sorin Oprescu, il stiti da ? Primarele capitalei noastre, administratorul ei adica. Ales democratic si nu numit, a se retine.

Si cum mergeam eu asa agale pe bulevardul Dacia, ganditor si plin de reflectii iaca trec pe langa Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila, aflat in administrarea autoritatilor locale, adica a d.lui Oprescu. Cladire frumoasa, moderna, probabil utilata corespunzator unde sunt medici care isi (mai) fac si meseria pentru care au invatat ani insir prin facultati.

Evident nu dansul se ocupa direct de treburile operationale din acest spital, dumnealui decat coordoneaza. Dar … ce sa vezi ? Intr-un colt, nu pot sa ii spun pitita ca era chiar la strada, o ambulanta care arata chiar asa:

Nu e ultimul racnet de ambulanta, e un biet VW Transporter dar probabil ar fi foarte utila in alta parte, poate intr-unul din noile infiintate asezaminte de ingrijire a oamenilor varstnici. E pacat de ea sa rugineasca asa aruncata acolo, nu credeti ?

Domnilor Administratori, daca tot n-o folositi, macar dositi-o undeva si n-o mai lasati la strada, nu da bine la PR. Si nu, nu aruncati vina pe ministrul sanatatii, ar fi chiar culmea stupizeniei. 🙂6 Comments to “d’ale lui oprescu”

 1. Mihai Bercenaru' says:

  N-au avut bani s-o inmatriculeze, nu vezi ca are numere provizorii?:))

 2. Mihai says:

  @Mihai: au expirat si gata, au tras-o pe dreapta ?? Sa ne-o doneze noua !!!

 3. J (costume de baie) says:

  Prafuita mai e. Mai bine o vand si fac ceva cu banii aia pentru spital.

 4. Pizza says:

  Vad ca are si geamuri gri. Sa nu se vada in interior, dar nici in afara. Ar mai trebui sa faca cate o donatie.

 5. Camasi dama online says:

  Daca cineva o sa fie luat la intrebari, vina va fi aruncata de pe unul pe altul. In sistemul de stat este greu sa tragi pe cinava la raspundere.

 6. Altii se plang ca nu au o masina de interventie functionala, iar unii lasa masinile in paragina. Un sistem defect.