cursa contra cronometru

This entry was posted on 18/08/2009 under altii.... Written by:

De data asta cine va castiga ? Boala asta nemiloasa numita CANCER sau medicina ? Din “fericire” Cristina Alina DINU sufera de o forma curabila de cancer. Dar nu, nu la noi in tara are leacul, ci la Vienna General Hospital. Ea trebuie sa achite operatia pana pe data de 31 august si a mai ramas foooarte putin. Si timp si bani de strans. La cei 26 ani care ii are, sa fim noi sansa ei si sa o ajutam sa castige cursa  ? LE 03.09.2009: cursa banilor a fost castigata, Cristina a strans toata suma de care avea nevoie. Postul va ramane sticky pana cand va reveni in tara, in bune conditiuni. Despre evolutia si lupta sa, citim impreuna aici.12 Comments to “cursa contra cronometru”

 1. Inocentul says:

  Sincer imi pare rau, chiar nu am stiut de cazul asta pana acum.
  Deci a strans banii sau nu?
  .-= Inocentul´s last blog ..Nu ne place Romania, dar traim aici =-.

 2. Mihai says:

  eu cred ca da, pe data de 28 mai avea de strans mai putin de 2.000 Euro, avand in vedere expunerea mediatica cred ca s-au strans de mult.

 3. fLn says:

  Numai in Romania se poate intampla asa ceva, oamenii sa se bazeze doar pe fonduri primite deoarece nu pot face o operatie in tara natala. ciudat si pe cat de stupid.
  .-= fLn´s last blog ..Hai să socializăm =-.

 4. Mihai says:

  bine ca s-a putut si asa, gandeste-te ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost posibil medical si nu ar fi fost bani de loc. Pana la urma fiecare are dreptul la sansa lui, dreptul asta e mai greu de obtinut de la maria sa “STATUL” 🙂

 5. gadjodillo says:

  Inca ma uimeste faptul ca exista – in situatii de-astea – commenturi precum cele de sus.
  Cit timp o sa traim boala lui “numai la noi se poate asa ceva” si “maria sa STATUL” (care, inevitabil, trebuie sa dea, in opinia unora), nu o sa ne vindecam de nici una din bolile de care suferim ca natiune.
  Semnat: o bolnava de cancer care ar putea sa uzeze de aceleasi metode de stringere a banilor, dar nu o face tocmai pentru ca se poate si in Romania. Lucru confirmat chiar de medicul de la Viena.
  .-= gadjodillo´s last blog ..Trenul de noapte. Canton de zi. =-.

 6. Mihai says:

  @gadjodillo: Nu sunt adeptul “statului-pomanagiu”, cum poate s-a lasat a se intelege. Consider doar ca multi din banii gestionati de el ar trebui mai bine dirijati si programele de sanatate pentru boli ca acestea sa aiba o mai buna sustinere. Asta incluzand grija sistemului pentru fiecare astfel de pacient in parte.
  In astfel de situatii fiecare decide cum este mai bine pentru el si viata sa. Ma bucur ca ai gasit rezolvarea aici la noi, si o spun cu toata sinceritatea, stiind foarte bine ce inseamna un astfel de bolnav. Iti tin pumnii sa izbandesti in lupta ta.

 7. gadjodillo says:

  Multam de urari.
  Nu pot spune ca mi-ai lasat impresia de pomanagiu – ci cred ca reactionez asa pentru ca aproape peste tot ma izbesc de niste sintagme care rezuma, la urma urmei, anumite tipare de gindire. Asa ca am reactionat la sintagme si nu crezind neaparat ca cei care le-au folosit ar fi adeptii lor. Mai degraba virusati de ele in demersurile lor.
  .-= gadjodillo´s last blog ..Trenul de noapte. Canton de zi. =-.

 8. La noi in tara este posibil orice tinand cont ca mai nou s-a interzis si fertilizarea in vitro. Cum va puteti imagina ca s-a putea face vreo operatie de mare anvergura la noi, cu niste spitale ceausiste prost dotate in care ti-e frica uneori sa intri? Multa sanatate Cristinei.

 9. Bogdan Epureanu says:

  Ma bucur ca a reusit sa stranga banii necesari pentru tratament si sper sa se faca bine.

 10. Nicole says:

  offtopic:
  In legatura cu comentariul lasat pe arhiblog.ro – acesta nu e o rautate mica, este un ditamai sarlatanul … acum un an mi-a luat 600 lei pentru un domeniu.ro (profitand de naivitatea mea) in plus am platit hostingul pana la sfarsitul anului 2009 … asa ca nu inteleg, cum voua vi se pare normal sa ne oblige sa cautam alt hosting atat timp cat nu si-a onorat serviciile oferite ….
  .-= Nicole´s last blog ..Comentariu sters =-.