… cu htc !

This entry was posted on 08/02/2011 under experiente. Written by:

Scria Dojolina acum catva timp despre smarphone-uri, a starnit o mica polemica atunci. Au fost destui comentatori care au considerat ca un astfel de telefon este un mic si costisitor moft.
Nu trebuie sa generalizam, fiecare posesor este unic in felul lui, nu-i asa ?
Anul trecut imi “bugetasem” un HTC Desire, nu prea stiam eu cu ce se mananca asta. Google a fost salvator, ca de fiecare data, mai ales sfaturile profi date de unii si altii. Pe scurt, ce face Mr. HTC pentru mine:
– ma lasa sa imi citesc mailurile. Nu sunt buricul pamantului sau mail-addicted dar de 4-5 ori pe zi tot le verific. Stati linistiti nu se intampla asta in fiecare zi. Prietenul disable mi-a dat o mana binevoitoare de ajutor, ca de obicei, si mi-a facut corect setarile pentru a putea citi corespondenta de la cooperativa. Nici aici nu arde nimic, dar e bine daca sunt date raspunsuri prompte atunci cand e nevoie. Chiar daca e ora 19:00. :
– n-am dormit decat foarte rar in autocar, probabil s-a intamplat atunci cand eram prea tuflit. Asa ca dimineata stam o aproape o ora pe bloage, ne place sa fim matinali. Nu e singura situatie cand internetul e folosit, cred ca va dati seama. Administrarea blog-ului propriu, cautarea unei informatii in mijlocul orasului sunt alte doua posibilitati absolut comune. Plus ca mai sint timpi de asteptare (sa-i enumar unde ?) si atunci e placut sa ai un remediu antiplictiseala la tine, nu ?
– pozele, daaaa, pozele. Nu excelam aici, se pare ca nu l-am butonat suficient ca sa ajung la niste setari decente, mai lucram la asta. Oricum, foto & gmail e o combinatie excelenta.
– pana acum ceva timp aveam instalat Navigon, dar a ajuns cu gratie in Recycle bin. Hartile pentru Romania l-au rapus. A fost inlocuit de iGO, alta viata cu el. Si aici mai surubarim, mananca baterie pe paine. Am avut pretentia ca ma descurc in Ploiesti, dar s-a intamplat sa am nevoie de o adresa pe o intrare, m-a dus fics unde doream.
Sunt un utilizator obisnuit, fara prea mari pretentii sau supercunostiinte in telecom. Marturisesc ca nu ii stiu configuratia hardware, dar cred ca pot trai cu asta.
Marele si arhicunoscutul minus e bateria, s-a scris prea mult despre asta, n-o sa mai aduc in discutie problema.6 Comments to “… cu htc !”

  1. Emil says:

    Exact. Ai individualizat corect problema. Degeaba au zeci de functii incluse daca bateria nu rezista macar 2 zile in conditii de utilizare moderata. Raman uimit cum si mult mai ieftinul meu Optimus One cu ecran de 3,2 inch si baterie de 1500 mAh ca si Desire-ul tau consuma de zici ca este innebunit.
    Dar sa speram ca pe viitor va fi mai bine. Sunt curios cum acea platforma noua a Nvidia – Tegra 2 se descurca din acest punct de vedere.

  2. Mihai says:

    @emil: un lucru este clar, viitorul este al acestor tipuri de telefoane. Grosul clientiilor il va constitui cei ca mine si pentru acesti va trebui gandita o baterie cel putin dubla la capacitate dar la aceleasi dimensiuni. Am vazut pe net acele baterii tip “cocoasa”, iti dubleaza poate autonomia dar telefomul arata ca un Bosch de la inceputul telefoniei mobile 🙂