Cotidian

This entry was posted on 09/03/2009 under experiente. Written by:

Sa va spun cinstit plecasem la “vanatoare” de rable cu gandul de a improspata colectia lui zoso. Nu chiar asta era motivul, trebuia sa ies din casa sa ma “aerisesc” si sa imi fac portia saptamanala de mers pe jos. Asa ca mi-am luat aparatul foto si la drum.

Anii post-revolutionari ne-au adus o multime de cladiri noi, care mai de care mai inalte si mai opulente. Arhitectii si inginerii constructori au folosit ce materiale au fost “la moda” de-a lungul anilor. Ei s-au gandit ca pentru o institutie de stat este musai ca la intrare sa avem ceva lucios, negru si … foarte alunecos. De unde si nevoia de astfel de anunturi:

20090308_directia-judeteana-de-munca_zoom20090308_directia-judeteana-de-munca_

nu mai punem in discutie calitatea lucrarii care s-a degradat dupa numai cativa ani, chiar daca ar fi trebuit sa reziste zeci.

Un pic mai departe, in plin centru civic, doua (!) echipaje ale politiei comunitare se munceau de zor sa monteze un “ceva” avertizor in mijlocul drumului. Initiativa foarte laudabila deoarece marca o gura de canal intr-o stare degradata, dar pentru timp de noapte parca ar fi insuficient.

20090308_gura-canal-centru

Din motive lesne de inteles, am preferat sa astept plecarea celor doua echipaje; stiuta fiind aversiunea lor fata de aparatele foto. 😀,