cot la cot cu groparu’

This entry was posted on 12/06/2011 under altii.... Written by:

Sa ne relaxam zic, daca cumva ati zis ca am luat-o razna. Nu este vorba nicicum de acel gropar, ci de acel groparu, ajuns vedeta TeVe fara sa vrea la moartea regretatului ziarist Mile Carpenisan. Asaaaaa, acuma fiindca Domnu’ Groparele este viu si nevatamat avem la dumnealui una bucata campanie umanitara si anume “Haideti sa il consolidam pe Zolty“.

Nu e vorba de donat sange, paturi sau mancare, de data asta vrem sa il ajutam pe colegul nostru de blogosfera Zolty sa traiasca intr-o casa un pic mai decenta si mai sigura. Ar face el mai multe daca n-ar fi imobilizat intr-un carut cu rotile, suferind de ceea ce medicii numesc pe limba lor Distrofie Musculara. Asa ca faceti un mic exercitiu de imaginatie dupa ce ati citit despre afectiune si ganditi-va ce inseamna “calitatea vietii” pentru Zolty.

Si mai faceti un mic calcul: sa zicem ca alocati pentru micile voastre placeri 10-20-30 lei zilnic. Un sac de ciment este ≈ 20 lei, ceea ce am vrut sa spun devine super-evident. Dupa ce se va termina constructia sunt sigur ca vom primi fotografii proaspete cu noua casa din Bogata, jud. Cluj.5 Comments to “cot la cot cu groparu’”

  1. Putin ajutor nu strica. Trebuie sa actionam cand cineva chiar are nevoie de noi.

  2. sper sa actioneze cat mai multi cititori sa sa intinda mana cand cineva cere ajutorul. Este un caz care merita atentia nostra.

  3. Trebuie sa ne iubim aproapele cand acesta este in necaz. Un gest mic pentru noi, este mare pentru cel care are nevoie.