vineri am idei cretze

This entry was posted on 19/11/2010 under experiente. Written by:

Din cate vad eu bloaga astea a mea, asa mica si fara trafic pe ea, e un mic rai al comentatorilor fara blog, dar cu linkuri de bussines. Ma gandesc serios sa setez toate filtrele de spam la maxim si sa inlocuiesc bannerul celor de la eMag cu un buton Donate de la Paypal.
Sa vezi distractie maxima atunci: dai un iepuroi apari ca si comment, nu dai … in oala la Akismet cu tine ! 😀8 Comments to “vineri am idei cretze”

 1. Pai Mihai… Lumea chiar comenteaza la post-urile tale (numai la postul “filmele voastre online” ai 164 de raspunsuri, pertinente, zic eu). Poate ca in parte datorita faptului ca blogul este dofollow… dar mai conteaza dc, atata vreme cat oamenii’s activi?

 2. Jim says:

  Nu e chiar asa… si in nici un caz nu cred ca o sa ai succes cu monetizarea siteului “fortata”. In locul tau eram fericit daca aveam atata trafic si mai se si comenteaza la obiect… a inceput sa inteleaga lumea ca nimic nu e pe gratis si ca trebuie macar sa citeasca, chiar si in graaba, blogul tau ca sa le accepti comentariile… Oricum, parerea mea este ca faci o treaba buna si apreciez pe oricine care lasa dofollow la comentarii, nu ai nimic de pierdut, dimpotriva.

 3. Mihai says:

  @Jim: ai perfecta dreptate, a fost o idee creata numai. Poate am avut eu o intelegere gresita asupra tipului de comentatori care ajung aici. Observatia ta si cea precedenta au fost scrise foarte la obiect si acum lucrurile sunt mult mai clare. Atata timp cat este decenta si la obiect orice observatie va fi binevenita. Din toate ideile mele, pana la urma tot o ramane ceva-ceva.;)

 4. Piscine says:

  E o idee buna, insa ramane de vazut cine o sa mai dea comentariu atunci si cine nu, depinde si ce preturi ne propui.

 5. Mihai says:

  @Piscine: cum ziceam, a fost numai o idee. Nu vor fi taxe extra. 🙂

 6. acuvio says:

  Postul pomenit “filmele voastre online” fiind mereu “ultimul”, nu ştiu pentru alţii ce efect a avut dar pe mine m-a păcălit multă vreme, credeam că nu a-ţi mai postat.

 7. Mihai says:

  @acuvio: astazi e ultima zi cand mai sta sticky, pe cele viitoare o sa le marchez mai vizibil. Multumesc de observatie !

 8. Laree Gutierrez says:

  You are very smart. I will come back again.