concursul de duminica

This entry was posted on 19/12/2010 under amestecat. Written by:

E vremea sărbătorilor și măcar acum putem să visam frumos. Așa că vă provoc la un mic exercițiu de imaginație. Aveți un bilet câștigător la loterie sau mătușile voastre Tamara, Adela și Sofia v-au lăsat o moștenire impresionantă. Nu e chiar așa de impresionantă ca a lui Adrian Năstase, dar e suficientă cât să vă asigure un “passive income” de ~ 4.000 Euro lunar.
O sumă frumușică zic că este pentru o familie normală, fără mari veleități mondene și fără aspirații de vilă cu 3 etaje taman pe Furnica. Pentru momentele când nu te ocupi de administrarea averii tale ai ales să îți satisfaci o plăcere mai veche, aceea de a avea un 4×4. Nu neapărat Hilux (pentru că poți stârni polemici pe bloguri! 🙂 ), te-ai oprit la un Nissan Navara Double Cab. Pe leasing evident, nu ai de ce să blochezi banii o perioadă lungă de timp. Mai ales în vremurile astea când societățile de leasing mai mult stau cu mașinile prin parcuri decât să încheie contracte.
Acum că ți-am făcut introducerea o să vină întrebarea: tu ce ai face cu acest vehicol ? E o întrebare scurtă, dar poți dezvolta un comentariu inteligent plecând de la ea. Te aștept să îl scrii până la 30.12.2010, să fi atent să pui un link și o adresă de mail corectă, e vorba de o surpriză aici.

Aștept povestea voastră !!

LE: Dacă există persoane care au strâmbat din nas la cele două vehicole amintite mai sus, avem şi o alternativă pentru mofturoşi: GMC Sierra 3500HD 2011. Mulţumesc !4 Comments to “concursul de duminica”

 1. Pai in primul rand cred ca as lua varianta carosata, as brandui-o cu “Art & Color” si as incarca portbagajul cu toate sculele mele foto. Mai in gluma, mai in serios, pe masura ce studiezi fotografia ai tendinta sa cumperi din ce in ce mai multe ustensile. De obicei nu le folosesti pe toate insa sunt situatii cand ai nevoie de toate.
  O masina ca asta ar lovi 3 iepuri dintr-o lovitura :
  – M-ar putea duce in locuri in care nu as putea ajunge cu Matizul meu
  – Mi-ar cara toate sculele pe care le am si pe care le voi mai cumpara in viitorii 2 ani
  – Ar atrage clar atentia asupra “Art & Color”

 2. Am castigat prin neprezentare 😀

  BTW, La multi ani !

 3. Mihai says:

  @ciprian: dap. ai un link in sidebar, timp de 6 luni 🙂

 4. filme noi says:

  Am citit cateva posturi si mi sau parut ok, o sa mai trec pe aici.