concurs ! „Este mai mult decât un joc, este viata ta!”

This entry was posted on 13/12/2010 under altii.... Written by:

Până ajungi să îi descoperi toate secretele, Internetul este un loc destul de periculos și plin de amenințări. Fel de fel de personaje, unele nu foarte cinstite, pot amenința intimitatea sau viața privată a adulților sau copiilor lor.

La 9 Februarie 2011 se sărbătorește Ziua Siguranței pe Internet la nivel european, eveniment desfășurat în 50 țări sub egida rețelei INSAFE, în cadrul programului Safer Internet Plus. Mai sunt câteva săptămâni până atunci și consorțiul Sigur.info organizează un concurs tematic la care sunt invitați să participe copii și tineri cu vârstă între 6 și 19 ani, participarea putând fi individuală sau prin unitățile de învățământ. La concursul având tema Siguranței pe Internet se pot înscrie proiecte multimedia pe tema siguranței în lumea online, data limită până la care se pot transmite este 26 Ianuarie 2011.

Regulamentul complet al concursului îl găsiți la adresa http://sid2011.sigur.info.

Mult succes !6 Comments to “concurs ! „Este mai mult decât un joc, este viata ta!””

 1. articole copii says:

  Ar prinde bine cateva sfaturi legate de siguranta pe internet. Acest eveniment unde va avea loc?

 2. Mihai says:

  @articole copii: manifestarea este exclusiv online, daca am inteles corect.

 3. Da buna initiativa. desi cred ca in Romania nu e asa raspindita plaga aceasta cum e in Sua sau alte tari. Oricum ideea e ca avem nevoie si de autoritati pe Ro in acest sens cat si sa ne protejam singuri in masura in care e posibil.
  Marius

 4. O idee foarte buna de concurs!

 5. Jucarii says:

  In Romania ar cam trebui sa se puna problema sigurantei pe internet, ca doar noi suntem pe primul loc la piraterie in lume.