Chestionar pentru doamne care au fost secretarele unor barbati foarte cumsecade

This entry was posted on 16/10/2012 under ebooks. Written by:

Titlu: Chestionar pentru doamne care au fost secretarele unor barbati foarte cumsecade
Autor: Liviu Radu
Anul aparitiei: 2011
Editura: Eagle Publishing House
Format: mobi si epub

Daca stai foarte bine cu materia istorie o sa ai probleme in citirea acestei carti, o sa fie tot o invalmaseala in capul tau, este un alt tip de S.F. foarte aparte de Isaac Asimov sau Arthur C. Clark. Ca si in “Modificatorii” istoria ia alt curs, oamenii sunt aceeasi, doar faptele si intamplarile sunt deosebite.

Primul razboi mondial s-a terminat, viata incepe sa revina la normal incet incet in intreaga Germanie. Nu mai este foamete, incepe sa se gaseasca de lucru, tara e plina de refugiati care se misca dintr-un oras in altul. Dar… national-socialismul nu mai apare ca doctrina .

Adolf Hitler si Rudolf Hess sunt personalitati extrem de importante ale Partidului Comunist German, alaturi de Ernst Thalmann si Rosa Luxemburg. Hitler face calatorii frecvente la Moscova, ia masa cu I.V. Stalin, in intalniri publice sau foarte discrete pun la cale impreuna soarta Europei. Trei doamne – Lena Humper, Brunnhilde Steinbein, Greta Schroeder – prin concursuri de imprejurari foarte ciudate, ajung secretarele lui Hitler, Hess, Thalmann. Ultima din ele, dupa arestare si internarea la Auschwitz devine servitoarea d.rului Mengele si ia parte activa la toate grozaviile de acolo, fiind in acelasi timp ajutor si subiect de experimente. Hess o sa zboare pana la urma in Anglia, dupa cum stim, doar motivele vor fi cu totul altele, surprinzator de diferite.

Te las sa descoperi mai departe tu cartea, nu pot decat sa iti urez lectura placuta.6 Comments to “Chestionar pentru doamne care au fost secretarele unor barbati foarte cumsecade”

 1. Ana- says:

  Nu-mi inchipuiam ca e cu Hitler,pare interesanta lectura…

 2. grotesc acest titlu..

 3. Mihai says:

  @Mugur Ionescu: de ce? Merge la SEO, nu? 🙂

 4. loredana says:

  Interesanta poveste.

 5. Gabi says:

  Nu prea are legatura cu titlu 😀

 6. Mihai says:

  @Gabi: si tu mai gabi.. si tu? … ce ai cu titlul?? 😀