ce inseamna normal?

This entry was posted on 13/11/2012 under altii.... Written by:

Am ajuns intamplator pe TED si la discursul tinut de Faith Jegede, povestea condensata in aproape 6 minute a ceea ce inseamna viata ei cu doi frati autisti. Si m-am gandit imediat de Mihaita si la tot ce reprezinta ingustimea din mintea unora in a accepta ca altii sunt altfel. Nici mai buni, nici mai rai…sunt pur si simplu altfel.

Ce inseamna normal? Numai ce putem noi intelege si asimila?? Restul nu exista sau e “rau“? Raspunsul cred ca vi-l puteti da singuri, dupa filmulet, am pus aici varianta cu subtitrare in romana.8 Comments to “ce inseamna normal?”

 1. Ana- says:

  altfel, nu inseamna anormal, asta am invatat 🙁

 2. Dana says:

  Multumesc, esti un prieten grozav!

 3. Andreea says:

  Cu totii suntem oameni. Anormali sunt cei care ii considera diferiti pe acesti oameni.

 4. simona says:

  intr-o buna zi, cu totii vom innebuni iar cand in calea noastra va aparea un om sanatos ne vom apropia de el si ii vom spune: el este nebun, pentru ca nu este asemenea noua! asta era scris in manastirea pangarati. cam asa e! daca un om e diferit de noi insemna ca el nu este normal, nu e chiar asa, toti suntem diferiti in felul nostru. am mai gasit un filmulet interesant care mi-a placut mult, sper sa va placa si voua https://www.youtube.com/watch?v=2mTLO2F_ERY in caz ca nu merge sa pun url in comment in gasiti pe youtube sub denumirea Mr. W.

 5. Daniel Mihaila says:

  Cu toti suntem oameni,anormali sunt cei care ai vad diferiti pe acesti oameni,acesti oameni sunt extraordinari…<3 :-*

 6. teambuilding says:

  Ar trebui sa nu ne mai surprinda deja cat de ingusti sunt unii la minte !trebuie sa invatam sa acceptam ca exista si altfel de persoane, altfel o sa ajungem noi aia diferiti !

 7. Ionut says:

  Depinde de circumstante..cea mai simpla definitie ar fi opusul anormalului 😛

 8. Ar trebui sa ajungem cu totii mai des pe Ted, nu poti invata lucruri rele pe site-ul respectiv. Super inspirational discursu tinut.