cautatorii de povesti

This entry was posted on 12/10/2012 under altii.... Written by:

Sa va spun in cateva vorbe care e treaba cu bannerul acela mic din dreapta in care apare stilizat onor Domnu’ Vlad. 🙂

E cam in felul urmator:

– Asociata  “Zambet si Suflet” este implicata activ in diverse cazuri umanitare, printre care si cel al micutei Isabel. Si cand spun micuta, e chiar micuta, n-a facut inca un anisor.  Teoretic n-ar fi trebuit sa traiasca, practic da 🙂 dupa o interventie chirurgicala sofisticata, a inceput un lung tratament de recuperare.

– acest lung tratament este costisitor si incercam sa dam o mana de ajutor cum putem. Adica ne-am strans cativa zeci de bloggeri, am donat spatiu publicitar si cei de la Cautatorii de Povesti asigura o donatie substantiala in fonduri banesti.

Luna viitoare sau lunile viitoare poate vor fi altii, cert este ca patratelul acela de 125×125 este la dispozitia echipei de la “Zambet si Suflet“. Nu, nu trebuie sa faceti nimic personal voi, nu va cer niciun ban 🙂 Doar sa va ganditi si sa fiti o idee mai intelegatori cand “ala-micu” sau “aia-mica” va supara sau a venit cu I sau S de la scoala ca i-au placut mai mult frunzele de afara decat ce spunea Doamna.6 Comments to “cautatorii de povesti”

 1. Alina says:

  Cred ca este primul articol de acest gen pe care il citesc, pe bloguri sau site’uri sau in presa, si nimeni nu cere nimic… Sunt foarte surprinsa!
  Si, culmea, are totusi un scop! Ar trebui sa se faca astfel de campanii la un nivel mult mai mare!!! Super!!!

 2. Moni says:

  Vezi ca sunt forum-uri de webmasteri si de blog-eri ar trebuie sa postezi un astfel de anunt si prin acele locuri sunt sigur ca vei fi apreciat si ti se va publica bannerul respectiv.

 3. Foarte frumos, apreciez initiativa! se poate face si pe facebook o campanie 🙂

 4. loredana says:

  Superb :X ms de post

 5. Laurentiu says:

  O sa preiau si eu cateva anunturi si materiale publicitare pe care le voi insera pe un blog personal.

 6. Ionut says:

  Oare citesc si oamenii potenti din punct de vedere financiar sau ii intereseaza fix cat imi pasa mie de Basescu sau Ponta?