Brambureală ?!

This entry was posted on 12/01/2009 under amestecat. Written by:

Astazi canale media au difuzat stiri despre retragerea sprijinului politic acordat d.lui Gabriel Oprea, proaspat ministru al afacerilor interne si excluderea sa din partid. Si pentru ce ? Ca a numit un profesionist intr-o pozitie cheie a ministerului sus amintit. Ce ma mira?
1. de ce seful ierarhic al d.lui Oprea, respectiv dl. prim-ministru Boc, inca nu a reactionat la toate aceste “miscari” ?
2. sa fie chiar asa de mari interesele oculte legate de “interne” ca PSD sa isi doreasca un om-de-paie-devotat-trup-si-suflet cauzei ?
3. daca tot aveau in plan sa schimbe structurile de conducere de sub ministru, de ce nu au venit cu lectiile gata facute – imediat dupa castigarea alegerilor? Sa fi spus simplu: “dl. Gabriel Oprea te punem ministru si dumneavoastra numiti ca secretari de stat pe Cutare, Cutare si Cutare.” Nu era mai simplu ?

PSD a aparut (a cata oara?!) ca un partid prins pe picior gresit, pentru care cuvantul “strategie” este egal cu “interes-ciolanesc”. In tot partidul ala nu se gaseste cineva care sa atraga atentia capilor partidului ca unele miscari se fac cu cap si nu pompieristic ?! Nu vreau sa mai amintesc de imaginea sifonata prezentata de guvernul abia nascut.

Nu pot decat sa ii urez d.lui Gabriel Oprea o prezenta cat mai indelungata in galeria ministrilor de interne ai Romaniei.