autostrada ?

This entry was posted on 27/06/2011 under experiente. Written by:

Parca se reziliase contractul de constructie a lucrarilor la autostrada Bucuresti – Brasov, nu ? Cel putin pe segmentul din imediata apropiere a Ploiesti-ului.

Atunci cine lucreaza de zor la supratraversarea peste DN1 de la Barcanesti ? Chiar si la orele tarzii din seara tot am vazut misunand pe cineva pe acolo si de pe 30 Iunie or sa fie ceva restrictii de circulatie. Sa vezi imbulzeala vineri dupa amiaza si luni dis-de-dimineata. Nimic deosebit, doar cotidian …10 Comments to “autostrada ?”

 1. fixbrain says:

  cred ca o sa fie gata cel mai devreme in 5 ani (cred ca sunt optimist). La Moara Vlasiei pe o mica portiune a acestei autostrazi a fost mare concert PDL acum 2 saptamani. facea lumea gratare direct pe autostrada.

 2. Yamasha says:

  Nu cred ca ar trebui sa te plangi pentru ca se misca ceva. BINE CA SE MISCA, cu blocaje, cu bani multi, macar se face…eu zic ca-i un lucru bun.

 3. Mihai says:

  @Yamasha: nu ma plang, sunt de aceeasi parere ca si tine. Cum s-or face, cu spagi, cu sifonare de fonduri dar sa se faca intr-un final. Ca un exemplu, crezi ca peste 10 ani o sa mai intereseze cine a fost primar al Bucurestiului cand s-a inaugurat pasajul Basarab ? Sunt sigur ca nu, toata lumea o sa il foloseasca si atat.

 4. iulian says:

  sper sa nu intarzie decat 2 ani ca la pasajul Basarab…

 5. biciclete says:

  Noi ne chinuim sa facem niste tentative de autostrazi cu 2 benzi pe sens iar aia in state au ajuns sa faca autostrazi speciale si pt biciclete http://totb.ro/?p=15641

 6. Haine says:

  Pe bune u chiar credeai sa ua sa se miste cu viteza luminii, abia o sa faca cev ala autostrada aia…

 7. Suporter says:

  Nimic anormal pentru Romanica. Mai trec o serie de alegeri si o sa fie gata.

 8. Incaltaminte online says:

  La noi, viteza de constructie a autostrazilor este egala cu viteza melcului. Anul acesta cu greu se vor finaliza 40 KM pe toata tara.

 9. Cizme says:

  Sunt nenumarate drumuri aflate in reparatii sau constructie, dar nici unul nu se finalizeaza. Numai treburi romanesti de a taragana munca.

 10. Haine Online says:

  Asa ee bn macar faptul ca misca,dar ar putea sa se miste si ei totusi mai repede.