autoritatile locale

This entry was posted on 29/04/2010 under altii.... Written by:

O sa fie al doilea post de luna asta despre autoritatile locale. Asta e, sper sa nu va suparati foarte tare. Acum aproape o luna scriam ca iubita noastra municipalitate a terminat de reconstruit una din strazile urbei.
Fara nicio legatura aparenta cu acest lucru, m-am apucat sa imi fac curat in hartii zilele acestea si am dat peste o scrisorica de la domnul primar. Care scrisorica spune asta:

Deci domnule primar, intentiile domniei voastre sunt admirabile, dar probabil documentul a fost compus de cineva de la partid sau de la public-relations cam prin luna noiembrie anul trecut. Cand nu era trecuta in planurile municipalitatii iarna lui 2009-2010 si craterele pe care le va lasa.
V-as recomanda sa va concentrati-va numai pe doua din activitati: refacerea capitala a strazilor Gh.Gr. Cantacuzino si Gh. Doja. Este destul si asa, macar sa finalizati pana la toamna (desi, sincer, am mari indoieli).
Pasajul din Bariera Marasesti ar fi nemaipomenit de util, cu o singura conditie. Numai daca s-ar realiza peste noapte, dar asta stim cu totii ca n-o sa se intample (vezi pasajul Baneasa Bucuresti). Sa va reamintesc cati ANI a durat constructia podului care face supra-traversarea liniilor de cale ferata in zona Selgros. Desigur dumneavoastra si partidul pe care il reprezentati nu are nici o legatura cu asta, stiu asta. E vorba, ca intotdeauna, de greaua mostenire.
O ultima observatie: ati mentionat finalizarea lucrarilor la gradinita din str. Bobalna ¹. Poate ar fi fost util pentru cititori sa se spuna in ce an au inceput lucrarile si de ce au durat asa de mult. Eterna scuza cu “lipsa buget” parca e fumata de mult.
————–
¹ = Link-ul este numai pentru precizarea locatiei, Norc a trecut pe aici cand inca mai era santier.4 Comments to “autoritatile locale”

 1. Emil says:

  NU cred ca vom avea vreodata trei lucruri: infrastructura, spitale si educatie de top. Pur si simplu nu se doreste macar o imbunatatire ci doar capatuirea servantilor din ierarhia superioara.
  .-= Emil´s last blog ..Cele mai valoroase 10 branduri din lume =-.

 2. Mihai says:

  @emil: Pe an ce trece nu fac decat sa ma conving de adevarul celor spuse de tine. Poate copii copiilor nostri. Poate …

 3. raulursu says:

  Politicienii din romania merita toata compasiunea noastra. (Adica merita tot ce e mai “bun” astfel incat sa ne starneasca mila. Daca nu aveam copil mic plecam de mult din tara 🙂