anii pierduti

This entry was posted on 04/08/2011 under amestecat. Written by:

Bechtel isi ia jucariile si pleaca de pe 6 tronsoane ale autostrazii Tranzilvania. La gazeta zice ca pe unele din astea 6 nici macar proiectarea nu este facuta. Sau am inteles eu gresit ? Anii pierduti pentru infrastructura cine ii plateste ? Bombonel cand si-o lua casele cu el pe lumea ailalalta ?

Toata lumea vorbeste de comisioanele date pentru contractul Bechtel, unde sunt ele ?! Caci la un contract de miliarde de euro, comisioanele n-au constat in plicuri de cate 10.000 Euro, asa am putea gandi, nu ? Atunci unde sunt ? 😀

Cam multe intrabari. Vor ramane fara raspuns, cred. Sau mai bine sa caut inapoi in istoria Romaniei, se facea la un moment dat o paralela cu afacerea Skoda de la inceputul secolului trecut.

Sursa foto: smuzew/flickr.7 Comments to “anii pierduti”

 1. Dan C says:

  altii anuntau ieri la stiri ca se renegociaza contractul la o suma mai mica / km

  zvonuri, zvonuri

 2. Emil says:

  Numai noi știm să ne dăm cu stângul în dreptul. O infrastructură decentă ar fi ajutat ENORM economia și pornim cu un ecart după 1989 care devine din ce în ce mai mare față de țările din jurul nostru, mă refer la o perioadă de timp în care nu s-a făcut mai nimic.
  Și Serbia ne-o va lua înainte.

 3. Electronice Online says:

  Si cand stai sa te gandesti ca puteau fi gata de mult.Si ziceam ca romanii is smecherii.Asta ee de stiut creste increderea fata de romana.

 4. Ce sa zic.. arata bine dar daca proiectarea nu a fost facuta nu e bine deloc. Lucrurile de genul asta numai la noi se intampla : Odata ce un proiect este finalizat se descopera greseli care duce la reevaluarea proiectului.

 5. Nu a fost facuta proiectarea? Pai si atunci cum de a inceput proiectul in sine fara proiectarea?

 6. Burraco online gratis says:

  Cea mai buna solutie este ca romanii sa nu se mai ocupe de proiectele din Romania, sa chemam strainii!

 7. Haine Online says:

  Creca de aici vine vorba aia:)))neam luat o teapa de milioane=))).Asta eee am auzit ca ii vor schimba oricum.