Ajutor pentru o fetiţă din Hunedoara

This entry was posted on 29/06/2010 under altii.... Written by:

De la Denisuca:

O fetiţă în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, a fost diagnosticată cu cancer gliom mixt sau nped, de categoria a IV-a, maximă, pe o scară de la I la IV. Tania Lorena Stamate este elevă la Şcoala Generală Nr. 3 din Hunedoara. Din păcate, singurul tratament pe care îl poate face este la o clinică din Belgrad, care se numeşte NOVA VITA. Acolo se efectuează un tratament revoluţionar, cu un aparat cu unde electromagnetice şi citostatice naturale, bine suportate de organism. Fetiţa are nevoie de 15.000 euro, iar problema este că ea trebuie să ajungă acolo în cel mai scurt timp. Există un cont deschis la Unicredit Ţiriac Bank, pe numele mamei, State Teodora Zenovia. Numărul contului este: RO15BACX0000003467231000. Familia poate fi contactată la numărul de telefon: 0766-844.192, la mătuşa fetiţei, prof. Iorga.
Vă rog mult să preluaţi anunţul pe blogurile voastre, ca să ajungă la cât mai multe persoane. Fetiţa mai are doar 25 de zile la dispoziţie… “2 Comments to “Ajutor pentru o fetiţă din Hunedoara”

  1. M-a impresionat pana la lacrimi acest post, am sa donez cativa bani pentru ea, sper sa se faca bine. Apropo, sper ca nu e o poveste fake pentru a face $.

  2. Mihai says:

    @pardoseli epoxidice: sunt destule cai sa te asiguri ca nu este un scam. Sunt convins ca le cunosti, n-o sa ti le spun eu acum.