ajutandu-l pe alex

This entry was posted on 05/10/2011 under altii.... Written by:

Numele lui este Alexandru Cristian Mortoiu si este Ploiestean. Dap, un concetatean mult mai tanar decat mine si cu foarte multa pofta de viata.

Nu prea il ajuta inimioara mai deloc, pentru ca bebe Alex s-a nascut cu o malformatie si taaare i-ar mai trebui talentele d.rului EUGEN SĂNDICĂ. Din pacate costa si destul de mult. Dar mai bine sa-l lasam pe tatal lui Alex sa va povesteasca ..

Salutare,

Iti retin atentia cu o problema personala. Am un baietel, Alex, de 3 luni si jumatate, care are o grava malformatie la inima – canal atrioventricular comun.
Deoarece pot sa apara complicatii – din cauza problemei la inima are si hipertensiune pulmonara – trebuie operat cat mai repede, cel tarziu la 6 luni. Sotia a fost fost internata cu baietelul pentru investigatii la clinica de la Tg. Mures, cea mai buna din tara, sperand sa putem face operatia acolo. Deoarece interventia chirurgicala este de o complexitate ridicata iar riscurile postoperatorii sunt mari, recomandarea medicilor de la Tg Mures a fost sa mergem la o clinica din strainatate. Costurile cu operatia sunt in jur de 25 000 euro. Am reusit sa obtinem o programare la jumatatea lunii octombrie la o clinica din Germania , care accepta formularul E112, acesta acoperind costul operatiei.
Am depus actele si speram sa reusim sa obtinem acest formular.

Pe langa operatia propriu zisa, se mai adauga costurile cu transport, cazare, spitalizare si tratament pe durata cat vom sta in Germania (daca totul merge bine 3-4 saptamani, daca apar complicatii sau e nevoie si de a 2-a operatie se poate sta si 2 luni) plus controalele ulterioare, la 3-6 luni, am inteles ca primele tot in Germania, apoi aici in Romania. In plus, baietelul este suspect si de Sindrom Down si daca se va confirma acest diagnostic vom avea cheltuieli si mai mari.

Am rugamintea, daca ne poti ajuta,inclusiv sa trimiti acest mesaj altor persoane,.Orice fel de sprijin este binevenit. Deja avem cheltuieli mari, Alex are nevoie de un laptic special, Infatrini, ca sa se dezvolte normal si sa ia in greutate, dar care este f. scump, ne costa 1.500 ron lunar.

Am atasat documentatia medicala si poze ale baiatului meu.

Pentru cei care doresc sa ne ajute, iti scriu mai jos conturile unde o pot face:

RON: RO26 BRDE 300S V194 7499 3000 – Mortoiu Catalin, deschis la BRD Ploiesti sau
RO75 BTRL 0300 1201 5864 65XX – Mortoiu Catalin, deschis la Banca Transilvania Ploiesti
EURO: RO16 BTRL 0300 4203 5797 34XX in EUR (cod swift BTRLRO22) – Mortoiu Cornelia, deschis la Banca Transilvania Ploiesti.

Cu multumiri!

Catalin Mortoiu

Phone : (+40) 0722.573.589
Mail: catalin_mortoiu@yahoo.com

Il ajutam pe Alex sa se faca bine si sa mearga la gradi ca orice copil normal peste cativa ani!? 🙂12 Comments to “ajutandu-l pe alex”

 1. Cluburi Craiova says:

  Ar trebui sa isi faca un cont PayPal, sau sa il ajute cineva sa isi faca. De ce? Pentru ca utilizatorilor de internet le e mult mai usor sa faca o donatie prin intermediul PayPal-ului si nu dureaza asa mult sa ii scoata, banii vin in maxim 5 zile de cand ii retrage.

  Eu, de exemplu, fac donatii de fiecare data cand imi platesc hostarea prin PayPal…

  Daca reuseste sa isi faca te-as ruga sa publici contul ca sa stiu si eu unde sa trimit.

 2. Laurentiu says:

  @ Cluburi Craiova: Exact. Eu folosesc in 90% din cazuri paypalul pentru ca este practic si foarte sigur!

 3. articole copii says:

  Un copil care nu a facut nimic rau, si totusi i s-a intamplat nenorocirea! Are dreptul la viata! Merita ajutat!

 4. Mihai says:

  @cluburi craiova, @artistul: am transmis solicitarea voastra prin email. Asteptam acum.

 5. Mihai says:

  @filme subtitrate: Imi pare rau nu mai fac link-exchange. Data viitoare foloseste sectiunea Contact. Multumesc.

 6. Mihai says:

  @HostPicture: Inteleg ca trebuie sa iti faci reclama cu orice pret, dar data viitoare foloseste sectiunea Contact. Altfel risti sa te marchez ca spam. Multumesc.

 7. Artistul says:

  As fi putut ajuta cu o suma modesta prin paypal, insa nu il au implementat din pacate, ar trebuii implementat

 8. Cluburi Craiova says:

  Mihai sa postezi aici un comentariu can e gata, poate o sa reusesc sa postez si eu un articol pe un site umanitar…

 9. Haine Online says:

  Tot cei fara banii sunt lovitii de nenorocirii dinastea.

 10. Anunturi Gratuite says:

  Se mai aude ceva cu contul de PayPal? Sa nu uiti sa postezi cand e gata ca sa ajutam si noi, te urmarim! 😀

 11. Bijuterii says:

  Asa ee @Haine Online:ce-i care sunt necajitii aceea au parte numai de necazuri,dar trebuie ajutati ca sa-r putea sa decadem si noi odata.

 12. Catalin says:

  Buna ziua tuturor! Va multumesc pt dorinta de a ne ajuta. Acum am vazut articolul pe blog, altfel va raspundeam mai devreme. Avem cont paypal: catalin_mortoiu@yahoo.com
  Va transmit si ultimele noutati despre Alex: am reusit sa-l operam cu succes in Germania, la dr. Eugen Sandica, un medic extraordinar. Si-a revenit f bine dupa operatie, dar din pacate s-a confirmat faptul ca are Sindrom Down si acesta nu se poate trata, doar ameliora. Am inceput deja sedinte de kinetoterapie pt a-l ajuta sa se dezvolte cat mai aproape de normal. In continuare mai sunt de facut investigatii, controale, speram ca totul sa fie cat mai bine.
  Inca o data, va multumesc tuturor pt gandurile bune si pt sprijin!