aici sunt banii dumneavoastra

This entry was posted on 06/10/2010 under amestecat. Written by:

Cate milioane de lei s-au cheltuit pe sistemele informatice ale Ministerului Finantelor Publice ? Fara numar !
Care sunt salariile la nivelul managerial din Minister, ANAF si Administratiile ei judetene ? Fara numar !
Care este incarcarea organigramei la nivelul tuturor acestor institutii ? Fara numar !
Toate “inteligentele” astea au curajul sa gireze un document ca cel de mai jos, in vremurile astea de toata jena, cand banul public trebuie chivernisit cat de mult se poate.

Da, dragilor ati citit foarte bine, titlu executoriu pe 1 LEU. Aceste hartii au fost generate automat de un program facut de un soft-ist dimineata in baie, altfel nu imi pot explica cum i-a scapat linia de cod care i-ar fi permis sa treaca cu vederea sumele de o singura cifra macar *. Avem zeci si sute de evazionisti super-cunoscuti si declarati si mult zelosul nostru Minister al Finantelor Publice emite somatii de plata pentru 1 leu.

Cine este vinovat ?
“Noi nu stim nimic, asa au iesit hartiile !” – vi se pare un raspuns plauzibil ?? 🙁

LE: * = la sugestia fina a prietenului Disable facem o rectificare: nu programatorul de pe buna este vinovatul. Vina o poarta personajul sinistru care a verificat programul si a dat ok pentru go-live.3 Comments to “aici sunt banii dumneavoastra”

  1. E pur si simplu penibil cati bani se pierd cu asemenea scrisori… timbrul pentru a ajunge la contribuabil costa uneori mai mult decar valoarea pe care acesta o are de platit dar oamenii care fac software pentru guvern au si ei interesele lor… Sigur cineva a facut un contract foarte favorabil pentru Posta Romana…

  2. La noi nu e nimeni vinovat.Se da lepsa cu vina,ca ti se face lehamite sa afli cine este vinovat.Si alta problema la noi e ca ni se face lehamite imediat.