adunarea bucatelor

This entry was posted on 14/12/2010 under experiente. Written by:

De câte ori n-aţi auzit la gospodinele de lângă voi întrebarea “ce să gătesc weekend-ul ăsta ?”. De parcă un val alb s-a aşezat peste toate cunoştinţele bucătăreşti şi nimic nu mai merge. Mai bine zis fiecare reţetă este recapitulata în gând şi dată deoparte cu lehamite pe motiv “e prea greu!” sau “am făcut şi săptămâna trecută asta, cei ai casei o să mă bombăne“. Abordarea clasică ar fi să iei din bibliotecă operele Sandei Marin şi să te apuci de răsfoit. E o soluţie bună care te-a scos de atâtea ori din impas.

Lumea a evoluat, tehnologia ne înconjoară, trebuie să ştim cum s-o punem la treabă în ajutorul nostru. Să intre în scena Mr. Internet şi ale lui puteri miraculoase. Dumnealui te va conduce, printre biţi şi biţişori, drept la sursa ta de inspiraţie. Pe numele sau foarte sugestiv culinare.tv. Nu vă lăsaţi induşi în eroare de extensia domeniului, aici sunt numai şi numai reţete de bunătăţi.

Sunt în jur de 80 sfaturi culinare aici, par puţine, dar este o părere – ai de unde alege pentru toate felurile unui prânz îmbelşugat. Elena şi Paul vă aduc în cuvinte potrivite ştiinţa de a prepara clasica fasole bătută, un pilaf grecesc sau frigăruile din Armenia. Poţi naviga foarte uşor utilizând meniul din partea dreaptă unde găseşti şase mari categorii. Nu este nevoie decât să deschizi articolul respectiv şi ai tot ceea ce îţi trebuie la îndemână. Fotografiile au fi ele rostul lor: să îţi arate cum ar trebui să fie rezultatul muncii tale. Dacă este identic mai rămâne să te asiguri că şi gustul e ok, dacă nu… mai încerci încă odată. Şi unde mai pui că ai şi posibilitatea de a lăsa impresiile tale, prin comentarii la reţeta pe care tocmai ai pus-o în aplicare.

Excursia ta pe acest site de reţete culinare a fost una foarte folositoare şi aducătoare de inspiraţie. Atunci de ce să nu îl urmăreşti în continuare folosind linkul de abonament prin email sau legăturile la twitter şi facebook. Poate te va ajuta şi la următoarea ocazie, cine ştie?

Mai este un mic amănunt pe care l-am lăsat intenţionat la sfârşit. Pe site o să vezi un link numit “Trimite-ne Reţeta Ta !”. Nu ezita să îl foloseşti, ar fi păcat să se piardă creaţia ta, dacă ai fost într-o zi bună şi ţi-a reuşit ceva deosebit.4 Comments to “adunarea bucatelor”

  1. Paul - Culinare.tv says:

    Avem doar 80 de articole momentan, dar vor fi mai multe pe viitor, ne straduim sa adaugam continut calitativ. Este putin mai greu de updatat acest site, fiindca toate retetele sunt gatite la noi in casa, fotografiate de noi, si in unele cazuri trimise de catre cititorii nostrii.

  2. Pai toti zic cam la fel pentru ca le-au incercat pe toate si vor ceva nou, ceva gustos, iar retele care sunt pe net nu sunt pentru toata lumea.

  3. adidasi says:

    Dragutz site. Cand am intrat si am vazut poza cu cozonacul pufos, mi s-a facut o pofta ! Abia astept Craciunul ca sa mananc un cozonac bun.

  4. Ce de retete bune. Am selectat cateva pe care doresc sa le incerc si sper sa-mi iasa. Sunt multe retete noi, cel putin pentru mine, pe acest site.