accesoriu pentru bloggeri

This entry was posted on 28/07/2010 under amestecat. Written by:

Zic eu ca exista doua mari categorii de bloggeri: unii care stau in fata calculatorului si produc in fiecare zi articole plini de har si ceilalti care sunt “plimbareti”, se vantura incolo si incoace prin tara sau peste hotare, cu sau fara masina lui.
Din masina unui blogger adevarat nu trebuie sa lipseasca o camera video digitala. Daca filmeaza si un format HD ar fi perfect. Spre exemplu, putem alege modelul Kodak Zx1 Black. Ce putem spune in cateva cuvinte despre aceasta camera? Rezolutia este de 1,6M pixeli, diafragma 2,8 si o distanta focala de 4,1mm. Filmeaza in format H.264 (MOV), AAC LC. Conectivitatea se poate face printr-o iesire AV, o iesire USB si una HDMI. Are un ecran mititel de 2”, camera fiind alimentata de doi acumulatori tip AA.
Nu va speriati, nu este foarte grea aceasta camera video, ea cantareste doar 142 grame, nici n-o s-o simtiti in buzunar. PCFun are in acest moment o promotie pentru acesta camera, ea se poate achizitiona impreuna cu un card SD Transcend avand capacitatea de 4Gb.
Recomandarea mea a fost facuta pentru bugete low cost, pentru bloggeri care castiga mii de euro lunar din munca lor cred ca in categoria camere video se pot gasi oferte atractive pentru oricine.,

6 Comments to “accesoriu pentru bloggeri”

 1. Ionut says:

  eu acum 4 ani am facut o alta alegere si pe bune ca nu regret. mi-am luat o mini camera de filmat de la sony dar care inregistreaza pe mini dvd-uri. la calitate maxima pe un mini dvd de 1.4 gb incap 20 de min … la mediu o ora. are format 16:9 sau cat ma-sa e , iar ecranul e cu touch …pe vremea aia costau prea mult cele ce stocheaza imaginea pe hard, erau o raritate si sareau de 25 de mil, asa eu am dat … 17

 2. antigel says:

  Pare ok la pret. Ma intreb cum e calitatea filmuletelor…

 3. Mihai says:

  @antigel: Destul de multe din filmele de pe http://www.trafictube.ro/ sunt facute cu aceasta camera.

 4. Mihai says:

  @Ionut: stii cum se spune, calitatea unui produs este daca de masura in care satisface cat mai multe din necesitatile unui consumator, parca asa scrie la manualul de marketing.

 5. Alin says:

  Foarte interesant postul

 6. CaliVita says:

  Depinde foarte mult de tipul blog-erului, eu nu prea as avea nevoie de o camera digitala, petnru ca subiectele de pe blogul meu au alte teme.