Manevre “nepotrivite”

This entry was posted on 30/12/2008 under experiente. Written by:

Pentru cei care merg frecvent pe drumul dintre Ploiesti si Bucuresti intersectia de la Lukoil Barcanesti foarte cunoscuta. Ei bine, in seara asta am asistat la o scena cel putin hilara.

Pentru a intra in Ploiesti trebuie sa te incadrezi pe banda I, banda II ramanand pentru cei care doresc sa ocoleasca Ploiestiul pe centura de vest. In intersectie sta un agent de circulatie care are grija de trafic, pe timpul zilei. Un coleg de trafic mai “intelept” a crezut ca daca face dreapta, peste banda continua exact pe sub nasul domnului agent, o sa scape netras pe dreapta. Chiar n-am inteles ce a fost in mintea lui, tocmai i se facuse semn sa accelereze pentru ca in urma lui erau destule autovehicole.

Stiu sutele de povesti despre politisti care nu isi fac treaba sau si-o fac de mantuiala, dar totusi parca nesimtirea este prea mare. Masina era de Vrancea, poate era prima oara in viata lui acolo, poate nu avea chef sa mai mearga 300 metri si sa se intoarca, dar asta nu este o scuza.

Lucrurile astea multe si marunte, nelalocul lor, ne fac viata mai putin placuta decat ar trebui sa fie. Si nu sunt un fan al ordinii excesive.One Comment to “Manevre “nepotrivite””

  1. Asa am patit si eu.