100 (viitoare) inimi sanatoase

This entry was posted on 11/06/2015 under altii.... Written by:

Inimi pentru CopiiNu toți copii sunt egali la naștere, am mai spus asta de multe ori pe acest blog, dar îmi asum riscul de a mă repeta.

Unii sunt sănătoși tun, mănâncă de rup și cresc ca Făt Frumos; alții, din păcate, au motorașul un pic defect. Nici prin cap nu îți poate trece în câte zeci de feluri mama natură ar putea să îi joace feste și bebe al tău să nu fie un copil normal.

Li se spune științific malformații cardiace congenitale și pentru o parte din acestea există soluții, soluții medicale gândite de medici români sau străini, puse cap la cap la Universitatea de Medicinaƒ și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Până la 24 Decembrie 2015 (sau poate mult mai devreme) 100 micuți au șansa de a se transforma în 100 fost pacienți cu probleme cardiace, cu un viitor aproape normal pentru ei și cei apropiați lor.

Așadar, dacă știi pe cineva în nevoie, transmite-i informația aceasta, o mână de ajutor dezinteresată este binevenită oricând, detaliile complete le găsiți pe site-ul proiectului.,

12 Comments to “100 (viitoare) inimi sanatoase”

 1. vladzuzu says:

  foarte dragut proiectul. cinste celor care l-au initiat si care au dorinta de a informa publicul larg cu privire la toate aceste probleme care, asa cum ai spus si tu, nici prin cap nu ne trec.

 2. Ceasuri says:

  Foarte tare! Incurajez acest proiect, felicitari celui ce a luat aceasta initiativa!

 3. Laur says:

  Foarte frumos din partea acestor oameni. De-am fi toti asa, lucrurile ar sta cu totul altfel. In zilele noastre, oamenii au uitat ce inseamna compasiunea, solidaritatea, simtul civic. Felicitari pentru initiativa!

 4. Mirela says:

  Felicitari! se pare ca unii inca nu si au pierdut speranta in umanitate si inca sunt solidari si nu solitari.

 5. Andone says:

  Ma bucur tot timpul atunci cand vad oameni care au initiativa si incearca sa faca ceva si pentru cei din jurul lor. Marea majoritatea sta si comenteaza, iar asta e marea problema a noastra, a romanilor. Felicitari!

 6. Simona says:

  Sa speram ca vor fi mult mai multe initiative de genul acesta. Chiar avem nevoie.

 7. Raluca says:

  Chiar ma bucur sa vad ca unii oameni chiar se gandesc la semenii lor. Nu am devenit complet indiferenti cu toate ca societatea contemporana ne impune asta.

 8. Ma bucur nespus de mult ca inca mai exista oameni cu suflet, care inca mai cred in sansa altora. Mult succes cu proiectul. La mai bine!

 9. bormasina says:

  Super proiectul! E bine ca mai auzim si de lucruri frumoase…

 10. O campanie onorabila. La cat mai multe.

 11. larisa says:

  foarte misto proiectul. la cat mai multe inimi salvate va doresc.

 12. Andreea says:

  Foarte frumos demersul acestor oamneni! Succes!